Zwangerschapsbegeleiding

Samen de geboorte & de bevalling voorbereiden

Wanneer zwangerschapsbegeleiding

Wanneer starten met zwangerschapsbegeleiding

Als jullie zwanger zijn (of willen worden) en geen van beide wil het alleen doen… kan je zwangerschapsbegeleiding op basis van haptonomie starten. Dit is geen therapie maar een begeleiding van het zwangerschapsproces.
Doordat ik, Danielle,  kort geleden oma ben geworden is mijn hart verder opgegaan naar nieuw leven maar vooral de verbinding die moeder, partner en kind  kunnen maken voor de geboorte en tijdens de bevalling. Het hoeft niet alleen.

Ook als je alleen bent en  een kindje verwacht en juist die ondersteuning op maat wenst geeft de begeleiding handvatten. De rol van de partner (of degene die bij de bevalling aanwezig zal zijn) is gericht om samen te bevallen en ook als het wat zwaarder wordt samen te dragen.

Afstemmen op de situatie; behoeftes en vragen die zich aandienen hebben ruimte tijdens de begeleiding maar voorop staat het contact met de baby, de moeder en de partner. Een kindje kan al voelen dat je blij bent met zijn komst, dat hij of zij bedoeld is bij en met jullie te zijn.

Hoe kunnen we het beste helpen?

Hoeksche Waard Mookhoek | Mookhoek 68 II | 3293 AG Mookhoek

Rotterdam Blijdorp | Stadhouderplein 37 | 3039 ER Rotterdam

Het logo van de Vereniging van Haptotherapeuten Het keurmerk GZ Haptotherapeut

Wij gebruiken cookies.