Danielle Wols

Danielle Wols
Danielle Wols – Tijdens mijn opleiding tot haptotherapeut heb ik gevonden waar ik al jaren naar op zoek was: verbinding en contact met anderen en daar mijn werk van mogen maken! In 2012 startte ik fulltime mijn eigen praktijk. Mijn zoektocht naar wat bij mij past kende meerdere fases waarin ik verschillende rollen heb vervuld. Met één duidelijke rode draad: mensen met hun verhalen staan centraal.

Dramadocent: verplaatsen in het verhaal van een ander

Op de theaterschool leerde ik me te verplaatsen in een personage en samen te spelen in een theatraal verhaal van een ander.

Trainer en lerarenopleider: verhaal en leerproces beïnvloeden

Als trainer en lerarenopleider laat ik mensen ervaren hoe ze hun eigen verhaal en leerproces kunnen beïnvloeden door zelfreflectie. Bewustwording van hoe je communiceert met mensen en met groepen. Hierbij kijken we gezamenlijk terug op ervaringen en creëeren we een nieuw verhaal met een blik op de toekomst.

Coach: perspectief op het eigen werkverhaal

Als coach begeleid ik cliënten met werkgerelateerde hulpvragen. Ik bied hun helderheid en inzicht door vragen te stellen waarmee ze zelf tot antwoorden komen en zelf ander perspectief krijgen op het eigen werkverhaal.

Haptotherapeut: aftasten van levensverhalen

Als haptotherapeut tast ik samen met cliënten hun levensverhalen af. Ik merk daarbij dat levenskracht en levenslust weer tevoorschijn komen. Dit gebeurt mede door stil te staan bij de vragen: Wat is goed voor mij en wat niet? Kan ik die beweging volgen en mijn eigen levensverhaal ter hand nemen? Door verbinding te maken met je eigen beweging, de ander en de wereld eromheen, ontstaat een andere balans tussen denken en voelen. Deze balans biedt mogelijkheden voor nieuwe hoofdstukken in je levensverhaal met behulp van haptotherapie.

Docent aan de Academie voor Haptonomie: leren en verbinden

Het werken op de Academie te Doorn is het nieuwste hoofdstuk in mijn eigen levensverhaal (2012). Hier voel ik een verbinding en een nieuwe balans tussen de eerder geschreven delen van mijn eigen levensverhaal. Hierbij kunnen en mogen passie, contact, leren, verbinden en affectiviteit bij elkaar komen.

Een nieuwe uitdaging door haptotherapie.

Haptonomie verbindt mij met mensen en hun verhalen die verteld moeten worden. Levensverhalen, boekwerken die raken en herlezen moeten worden totdat je ze in alle gelaagdheid kent en doorvoelt. Dan ontstaat er ruimte voor een nieuw eigen verhaal. Maak kennis met haptotherapie.

Meer weten? Bezoek mijn LinkedIn profiel – Danielle Wols.

Hoe kunnen we het beste helpen?

Hoeksche Waard Mookhoek | Mookhoek 68 II | 3293 AG Mookhoek

Rotterdam Blijdorp | Stadhoudersplein 37 | 3039 ER Rotterdam

Het logo van de Vereniging van Haptotherapeuten Het keurmerk GZ Haptotherapeut

Wij gebruiken cookies.